PENTA LUX Hotel és Apartman

2890 Tata, Boróka u. 10-14.

+36 34 588 140, +36 30 830 1491

www.pentalux.hu

info@pentalux.hu

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum

Cookie-szabályzat

47.63634 , 18.34487

/PentaLuxHotelTata

Penta Lux Hotel és Apartman © 2020 - Minden jog fenntartva!

Weboldal: BitZona.hu

SZÉP kártya elfogadóhely

Hotel & Apartman Szolgáltatások Árak
Galéria Programok Kapcsolat

+3634588140, +36308301491

info@pentalux.hu

2890 Tata, Boróka u. 10-14.

Dunamente kedvezménykártya

Penta Lux Hotel & Apartman - Tata

NTAK regisztrációs szám: SZ22042655

Penta Lux Hotel & Apartman - Tata Penta Lux Hotel & Apartman - Tata - EN Penta Lux Hotel & Apartman - Tata - DE

Programok, rendezvények

Letölthető dokumentumok:

Tatai látnivalók térképen jelölve

Programok, kirándulási lehetőségek:  (Kattintson a szövegre a további információkért)

- Sétahajózás a tatai Öreg - tavon

- Városnézés gumikerekes kisvonattal

- A Vármúzeum megtekintése

- Séta az Angolkertben

- Kirándulás a Fényes tanösvényen a Fényes fürdő természetvédelmi területén

- Horgászási lehetőség a Cseke-tavon, a Derítő-tón és a tatai Fényes Fürdőn

- Kirándulás Komáromba, a Monostori Erődbe

- Hegymászás a Turulhoz, Szelim-barlang

- Kerékpár túrák

- Szervezett gyalogos túrák a környékbeli erdőkben

- Segway és vizibringa élmény


Fürdőzési lehetőségek:

- Komárom thermálfürdő

- Tatabánya élményfürdő


Színház:

- Magyar Lovas Színház, Komárom

- Jászai Mari Színház, Tatabánya

Kiemelt rendezvények


- Tavaszi Kvaterka Tatán az Esterházy Pezsgőgyárban - 20 borász 100 bora a Neszmélyi borvidékről, két délután! (További információ)

- Tatai Patara Török Kori Történelmi Fesztivál  - Tata török kori életét, a történelem eseményeit eleveníti fel a fesztivál csatajelenetekkel, győzelmi mulatsággal. Kíváló szórakozási lehetőség az egész család számára! (További információ)

- Tatai Sokadalom - Ismerje meg a magyar népi kultúrát a júniusban ismételten megrendezésre kerülő Tatai Sokadalomban. A Kenderke Művészeti Iskola által rendezett programsorozat alatt láthatnak néptánc együtteseket, hallhatnak népzenei koncerteket, megvásárolhatják kézműves mesterek munkáit és kóstolhatnak hagyományosan elkészített ételeket. (További információ)

- Tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál - Június utolsó hétvégéjén rendezik meg  Tata méltán híres rendezvényét, a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivált! E pár napba sok színes programot, légi és vizi bemutatókat élvezhetnek a városunkba érkezők. Számos híres fellépő garantálja a jó hangulatot. Megimerkedhetnek a népművészet színes világával és kulináris élvezetekben is bőven lesz részük. Ne hagyja ki! (További információ)

- Kocsitoló Fesztivál, Kocs  - A XV. századbeli híres találmánynak és a kocsit készítő mestereknek állít emléket Kocs községe a Nemzetközi Kocsitoló Fesztivállal. A háromnapos rendezvény fő látványossága a különböző kategóriákban megrendezésre kerülő kocsitoló verseny. Kocs község a versenyeken túl a fesztivál ideje alatt élményekben gazdag kulturális és hagyományőrző programokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. (További információ)

- Tatai Minimaraton - Tóparti sétányokon, bájos kis utcákon, nyugodt kellemes környezetben élvezheti a futást és teheti próbára magát a verseny alatt. Csatlakozzon Ön is a futók népes táborához. Jöjjön el barátaival, családjával, ismerőseivel akár versenyzőként, akár szurkolóként. Mindenki nevezhet, legyen fiatal vagy idős, rutinos vagy kezdő, várják szeretettel! (További információ)

- Tatai Öreg-tavi Nagy Halászat - A tatai halas fesztivál a Kastély térnél és az Öreg-tó partján. Az országban egyedüliként itt látható látványhalászat. Az egész napot betöltő halászat, a halválogatás, a halvásár lehetőséget ad, hogy megismerják a halászok munkáját. A háromnapos programsorozat folyamán kultúrális programok is zajlanak zenekarok, hagyományörző néptánc együttesek közreműködésével. Töltse el ezt az élményekkel gazdag hétvégét Tatán! (További információ)

- Tatai Vadlúd Sokadalom - Tatán az ősz sem unalmas! Az őszi - téli időszak nemzetközi hírű és különleges eseményét rendezik meg városunkban  Teleszkópos madármegfigyelésre mindenkinek van lehetősége. Madárgyűrűzési bemutató, előadások, sólymászbemutató, ökoturisztikai túraajánlatok, csillagászati programok várnak minden érdeklődőt. Jöjjön el és tekintse meg a több ezer vadlúd csapatos ki- illetve berepülését az Öreg-tóra. (További információ)

Tavaszi Kvaterka Tatai Patara Tatai Sokadalom Tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál Kocsitoló Fesztivál, Kocs Tatai Minimaraton Tatai Öreg-tavi Nagy Halászat Tatai Vadlúd Sokadalom